| MOPEDIZEM Moto Klub MOPEDIZEM |
|
| Falco Street Racer | |
|
+7zdope Segy Merjasec007 Jolbe štruc Dj Urossek Falco 11 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
ERVIN Član kluba
Število prispevkov : 505 Kraj : Miklavž n Dravskem Polju Vozim : piaggio nrgmc2,>frček(coming soon) Registration date : 21/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Falco Street Racer Ned Avg 02, 2009 9:05 am | |
| ja bedak je pač bil,jeba* ga | |
| | | Falco Street Racer
Število prispevkov : 908 Age : 31 Kraj : Sitting in the front seat, chillin´around while pimpin´the streets! Vozim : kaj mi dajo :) Registration date : 19/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Falco Street Racer Čet Avg 06, 2009 12:02 am | |
| pa ajde, dajmo še nek nov opis,... Ime mi je Dejan, vsaj tako me je poimenovala sestra Tanja. Prijatelji, sošolci, oz. vsi ki me poznajo me kličejo Falco. Bivam na Koroškem in sicer v Ožbaltu. Če ne veš kje je to, vprašaj strica Googla. Baje sem se rodil 1.10.1993, torej sem star 15 let. Največ se ukvarjam s SOFTWARE-om.Torej: programiranje, izdelava spletnih strani, logotipov, designov,... Ostali interesi so digitalna fotografija, tuning&styling, obiskovanje auto show-ov, Street Racing, borilne veščine(Jiu-Jitsu), fitness,... Zanimajo me tudi (lepa) dekleta www.AMINOSTAR.si športna in dietna prehrana | |
| | | Falco Street Racer
Število prispevkov : 908 Age : 31 Kraj : Sitting in the front seat, chillin´around while pimpin´the streets! Vozim : kaj mi dajo :) Registration date : 19/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Falco Street Racer Sob Dec 26, 2009 7:30 pm | |
| pa še par novosti,... S software-om se ne ukvarjam več kaj dost ,se mi ne da,... jiu jitsu sem tud malo zapustil,... kajti od januarja dalje začnem trenirat muay thai(tajski boks). januarja se tud resno začne hodit na fitness, sem si zrihtal osebnega fitness trenerja namreč. avta nimam trenutno nobenga, šparamo €€€€ ,... glede šole pa mi kaže fenomenalno,... bom odličen ali pa vsaj prav dober. aja, naj še omenim to, da po vsej verjetnosti ne bom več dolgo samski | |
| | | ERVIN Član kluba
Število prispevkov : 505 Kraj : Miklavž n Dravskem Polju Vozim : piaggio nrgmc2,>frček(coming soon) Registration date : 21/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Falco Street Racer Sob Dec 26, 2009 8:21 pm | |
| | |
| | | aljoško Admin/El´Presidente
Število prispevkov : 222 Age : 30 Kraj : Selnica Vozim : APN 6s in ALPINO Registration date : 22/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Falco Street Racer Ned Dec 27, 2009 1:38 pm | |
| | |
| | | Falco Street Racer
| Naslov sporočila: Re: Falco Street Racer Ned Dec 27, 2009 5:55 pm | |
| nisn več samski, to je dobro. ej stari, zaj grem iskat! vleti se do mene jutri, če maš kaj cajta! | |
| | | Falco Street Racer
| | | | Falco Street Racer
| Naslov sporočila: Re: Falco Street Racer Ned Jan 31, 2010 4:33 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Falco Street Racer | |
| |
| | | | Falco Street Racer | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |